17. 10. 2024
|
Čas přípravy:  20 min
|
Počet porcí:  1

Perníčkový likér s mléčnou čokoládou

Ingredience

  • 1 plechovka Salko tradiční
  • 250 ml smetany ke šlehání Tatra
  • 140 g kvalitní mléčné čokolády
  • 2 lžičky perníkového koření
  • 1 vanilkový cukr
  • rum podle chuti


Postup

  1. Do hrnce dejte smetanu, vanilkový cukr, perníkové koření a plechovku tradičního Salka. Promíchejte a prohřejte na sporáku.
  2. Odstavte těsně před bodem varu (začnou se objevovat malé bublinky) a vmíchejte mléčnou čokoládu.
  3. Nechte lehce zchladnout, nařeďte rumem - množství dle chuti, naplňte do láhve a nechte odležet v lednici.

Použité produkty

Smetana ke šlehání 30% 200g

Více >

Salko tradiční 8% 397g

Více >

Tato webová stránka používá cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Poučení o zpracování osobních údajů.

Funkční

Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce jako navigace stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky. Webová stránka nemůže správně fungovat bez těchto cookies.

Analytické

Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek, aby porozuměli, jak návštěvníci používají webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.

Marketingové

Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.